» » BLACK FRIDAY!! i što očekivati

BLACK FRIDAY!! i što očekivati

Kategorija Općenito | 2

Pozdrav svima

Malo se odužilo s pisanjem postova, ali bilo je mnogo posla prošli tjedan a i kroz vikend. Preporučio bih da, ako ste iz Zagreba, ili iz većih gradova, da stanete s kupnjom madraca za ovaj tjedan i dočekate taj crni petak! Većinom svi trgovci pripreme ograničene količine robe, koje potom prodaju po, do nedavno, nezamislivo niskim cijenama.

Čisto da ne bude zabune, isti madraci su obično dodatno osakaćeni da se dobije što niža ulazna cijena. To je posebno vidljivo u najnižem cjenovnom razredu (ispod 1.000 kn mpc) gdje su i najjače akcije jer je to najprodavanija kategorija madraca.

Uglavnom, pazite što kupujete, i ako je predobro da bi bilo istinito, (poput popusti 70%-90% i slične gluparije) onda obično i jest tako. I ne zaboravite da su količine kod svakog trgovca ograničene.

Lijep pozdrav od ekipe snova

Ocijeni tekst

2 Responses

 1. sandro
  | Odgovori

  http://perfecta.hr/emporio-proizvod-1184/#variationdetail1184_637
  trazim madrac i za te pare cinni mi se da puno dobivam? sto vi mislite

   
  • Admin
   | Odgovori

   Poštovani
   Što se tiče samog madraca, čini se dobrog sastava. Iako 7 zona ne odgovara svakom zbog podjele zona, na madracu se nalazi HR pjena, koja će dodati na trajnosti madraca. Bočne okomice se ne spominju, pa svakako prilikom testiranja sjednite na rub madraca da vidite koliko propadne.
   Madrac ima pristojnu cijenu za navedenu kvalitetu.

    

Uključi se u raspravu, komentiraj.