» » E-Madraci

E-Madraci

Kategorija Općenito | 0

Pozdrav svima,

Dugo me nije bilo iako dolazim s dobrim vijestima.

Naime na sceni madraca, a i na samoj e-commerce sceni se dogodilo nešto. Počele su se otvarati prave e-commerce trgovine. Poseban primjer su Medico Madraci (www.medico-madraci.hr). Sama stranica nudi ono sve što Vam treba, mogućnost kupnje, i testiranja madraca u vlastitom domu. Nema više onog neugodnog osjećaja u trgovini dok trgovac stoji nad Vama, a Vi morate leći  na svaki madrac.

Što, u biti, Vi možete zaključiti iz takvog testiranja? Baš ništa. To što 5 minuta ležite na madracu, ne znači da Vam isti odgovara. Tijelu treba do 4 tjedna da se navikne na novi madrac. I što ako taj madrac ne odgovara?? Ako je pretvrd?? Ako je premekan?? Možete se slikati… Nitko Vam neće napraviti zamjenu jer ste ležali na madracu, bio je korišten, zašto niste u trgovini rekli da Vam ne odgovara…..

Evo odgovora… www.medico-madraci.hr

Na skoro sve ponuđene modele (osim na dva, nazovimo ih, apartmanska) imate pravo povrata u roku od 100 dana. Ima dvije cake… Jedna je da morate odspavati 30 dana na njima da bi mogli vratiti madrac (što je i u redu, jer tek onda vidite da li Vam madrac odgovara), a druga je da Vam pravo na povrat vrijedi čak do 100 dana od dana kupnje. Također ne možete kupiti 30 madraca i vratiti 30 madraca. Pravo povrata vrijedi na 1 bračni ili 2 mala madraca po kućanstvu u toku jedne godine.

Znači, kupite madrac, i ako ste zadovoljni, kupite još.

Ja ne bih bio ja da to ne isprobam. Naručio sam Atlas madrac. Madrac je došao kroz 8 dana od narudžbe. Platio sam pouzećem. Nakon 30 dana sam zatražio povrat novaca. Na moje iznenađenje, a poznavajući hrvatske prilike, očekivao sam komplikacije kojih nije bilo. Gospodin s druge strane je rekao da će u roku od (mi dogovorili 3 dana) pokupiti madrac, i da ću u roku od par dana po potvrđenom povratu primiti uplaćeni iznos. I to se i dogodilo. Bez komplikacija, bez bilo kakvih problema, baš kako piše u njihovom reklamnom letku.

Srdačan pozdrav

 

Ocijeni tekst

Uključi se u raspravu, komentiraj.